69 yıllık Arçelik markası değişiyor

Koç Holding'in beyaz eşya devi Arçelik'in ismi değişiyor. KAP'a yapılan açıklamada, Arçelik A.Ş.'nin Türkiye dahil tüm bölgelerde bundan sonra Beko adı altında faaliyet göstereceği belirtildi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Koç Holding'in sahibi olduğu Arçelik, 69 yıl boyunca kullandığı ismini değiştirerek Beko markası altında faaliyet göstermeye karar verdi.

KAP'a yapılan açıklama

Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada, Arçelik A.Ş.'nin Türkiye dahil tüm bölgelerde bundan sonra Beko adı altında faaliyet göstereceği belirtildi. Şirket, bu isim değişikliği ile dünya genelindeki tüm çalışanlarını ve operasyonlarını tek bir kurumsal çatı altında toplamayı amaçlıyor. Yeni markalaşma süreci, yurt dışındaki bağlı ortaklıkların da isimlerinin Beko markasıyla uyumlu hale getirilmesini öngörüyor ve global ölçekte daha bütünleşik ve tanınabilir bir marka imajı yaratmayı hedefliyor.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa KAP Haberleri
Yorumlar