ABD, İsrail’i İran’ın muhtemel füze saldırısı konusunda uyardı

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) Sözcüsü Daniel Hagari, ABD’nin İsrail’i İran’ın muhtemel füze saldırısı konusunda bilgilendirdiğini açıkladı.

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) Sözcüsü Daniel Hagari, ABD’nin İsrail’i İran’ın muhtemel füze saldırısı konusunda bilgilendirdiğini açıkladı.

İsrail’in Lübnan’a yönelik saldırıları devam ederken, İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) Sözcüsü Daniel Hagari, ABD’nin İsrail’i İran’ın muhtemel füze saldırısı konusunda bilgilendirdiğini açıkladı.

Hagari, şu ana kadar İran’dan İsrail’e yönelik herhangi bir saldırı tehdidinin söz konusu olmadığını belirterek, İsrail’in kendisini savunmaya ve saldırmaya hazır olduğunu ifade etti. Hagari, İran’ın İsrail’e saldırmasının “sonuçları olacağı” konusunda uyardı.

Kaynak: İHA

BofA'nın bugün en çok alım yaptığı 5 hisse AEFES bedelsiz sermaye artırımı açıklaması ASELS hissesinde hedef fiyatını yükseltti! BofA'nın bugün en çok alım yaptığı 5 hisse KONTR 2025 yılı 1. çeyrek bilançosunu açıkladı Yabancı oranı sürekli artan hisseler