Bakan Bolat, G7 Ticaret Bakanları Toplantısı’na katıldı

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, İtalya’da G7 Ülkeleri Ticaret Bakanları Toplantısı’na katıldı.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, G7 Dönem Başkanı İtalya’nın daveti üzerine geldiği Villa San Giovanni şehrinde temaslarını sürdürüyor. Bolat, uluslararası örgütlerin ve iş dünyasından temsilcilerin hazır bulunduğu G7 Ülkeleri Ticaret Bakanları Toplantısı’na katıldı. 

Bakan Bolat toplantının ardından sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "G7 Dönem Başkanı İtalya’nın daveti üzerine, birçok farklı ülkeden mevkidaşlarım, uluslararası örgütler ve iş dünyasından temsilcilerin katıldığı “G7 Ülkeleri Ticaret Bakanları Toplantısı”na iştirak ederek, küresel ekonomi ve ticaretteki trendler, tedarik zincirleri ve son dönemde artan küresel riskler noktasındaki ülkemiz perspektiflerini paylaştık. Türkiye olarak, küresel tedarik zincirinin güçlenmesi ve adil ve rekabetçi, kurallara dayalı bir ticaret sisteminin muhafaza edilmesi noktasında muhataplarımızla iş birliğini artırmaya hazır olduğumuzun mesajını verdik. Küresel ekonomi içerisindeki konumu sürekli güçlenen ülkemizin uluslararası ticarete yön veren ülkelerden birisi olması noktasında çalışmalarımızı her platformda sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı.

Şimşek'ten IBAN açıklaması BofA'nın bugün en çok alım yaptığı 5 hisse SPK, 7 şiketin sermaye artırımını onayladı Havacılık hisselerinde hedef fiyatını belirledi! Sektörüne göre ucuz kalmış şirketler Son 10 halka arzın en çok kazandıran hissesi