Bakan Şimşek, Almanya ziyaretlerini değerlendirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Almanya’da katıldığı Stern Stewart Institute 2024 zirvesi hakkında X platformunda değerlendirmelerde bulundu.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Almanya’da dev şirketlerin üst yöneticileri ve yatırımcılarla bir araya geldi. Bakan Şimşek, Almanya'nın önde gelen düşünce kuruluşlarından Stern Stewart Institute'nün 2024 zirvesine katılarak, Türkiye için düzenlenen özel oturumda önemli görüşmeler gerçekleştirdi.

Yaklaşık 24 saat süren ziyarette, Türkiye'ye olan yatırımcı ilgisinin arttığını belirten Şimşek, x platformu üzerinden şu açıklamalarda bulundu:

"Yaklaşık 24 saatliğine gittiğimiz Almanya’da büyük şirketlerin yöneticileri ve yatırımcılarla verimli toplantılar gerçekleştirdik. Türkiye’ye ilgi artarak devam ediyor. Esas hedefimiz olan uluslararası doğrudan yatırımları artırmak için çabalarımızı yoğunlaştırıyoruz."

Kaynak: X

BofA'nın bugün en çok alım yaptığı 5 hisse BİST’ten üç hisseye tedbir kararı BofA bugün 1.5 milyar liralık net alım yaptı! ASELS hissesinde tam 9 kurum hedef fiyat açıkladı! Model portföyünde değişikliğe gitti Aracı kurumların alım-satım yaptığı hisseler