Bakan Şimşek'ten CHP'ye 'MASAK' yanıtı

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, MASAK'ın talep edilen bilgileri hiçbir makamın görüşünü, direktifini veya olurunu almadan doğrudan Savcılığa ilettiğini söyledi.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, MASAK'ın talep edilen bilgileri hiçbir makamın görüşünü, direktifini veya olurunu almadan doğrudan Savcılığa ilettiğini belirtti.

Şimşek X hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Mesnetsiz iddialarına ve suçlamalarına ilişkin yapılan birçok açıklamaya rağmen ana muhalefet liderinin şahsıma yönelik devam eden söylemleri doğrudan bir itibar suikastı olup siyaset kisvesi altında sunulamaz.

Ceza Muhakemesi Kanununun soruşturmanın gizliliğine ilişkin bağlayıcı hükmü gereğince Savcılık tarafından talep edilen bilgileri MASAK hiçbir makamın görüşünü, direktifini veya olurunu almadan doğrudan Savcılığa iletir.

Sayın Özel’in bahsettiği rapor, sadece veri içeren teknik bir doküman olup herhangi bir yorum içermemektedir.

MASAK’ın mevzuatı uyarınca uzman/uzman yardımcısı ünvanı fark etmeksizin hazırladığı tüm raporlar aynı hukuki etkiye ve geçerliliğe sahiptir. Ana muhalefet partisi liderinin daha seviyeli bir dil kullanması gerekir, Sayın Özel’e yalan söylemek ve iftira atmak yakışmıyor."

BofA'nın dün en çok alım-satım yaptığı hisseler Tedbir üstüne tedbir gelen hisse yine tavan! BofA'nın bugün en çok alım yaptığı 5 hisse 4 ayda yüzde 1000 yükseldi, bir tedbir daha geldi İlk 5 ayın en çok kazandıran halka arz hisseleri BofA'nın bugün en çok alım-satım yaptığı hisseler