Doların ateşi sönmüyor

Dolar/TL haftanın ikinci işlem gününe 28.73’ün üzerinde başladı.

Geçtiğimiz hafta salı günü ABD’de enflasyon rakamlarının beklentilerin altında düşüş göstermesiyle birlikte piyasalar hareketlenmişti. ABD’de enflasyonun düşüş göstermesiyle birlikte ABD Merkez Bankası’nın (Fed) faizi daha fazla süre sabit tutacağı beklentileri kuvvetlendi. 

Bu hafta itibarıyla ABD 10 yıllık tahvil faizi ve dolar endeksinde düşüş dikkat çekiyor. 6 gelişmiş ülke para biriminin dolar karşısında hareketinin incelendiği dolar endeksi 103.316 ile düşüş gösterirken, ABD 10 yıllık tahvil faizi yüzde 4.395 ile aşağı yönlü seyrediyor. 

DOLAR/TL SAKİN SEYREDİYOR 

Dolar/TL haftanın ikinci işlem gününe 28.73’ün üzerinde başladı. Kur şu dakikalarda sakin bir seyir izleyerek 28.76 liradan işlem görüyor. Dolar/TL’de gün içerisinde en düşük 28.67, en yüksek ise 28.79 seviyeleri görüldü. Euro ise aynı dakikalarda 31.60 lira ile primli hareket ediyor. 

BofA'nın bugün en çok alım yaptığı 5 hisse Havacılık hisselerinde hedef fiyatını belirledi! BofA'nın bugün en çok alım yaptığı 5 hisse Sektörüne göre ucuz kalmış şirketler Yabancı oranı sürekli artan hisseler Son 10 halka arzın en çok kazandıran hissesi