Durukan Şekerleme ilk işlem gününe 'tavan'la başladı

Durukan Şekerleme payları bugünden itibaren Ana Pazar'da işlem görmeye başladı. DURKN koduyla işleme başlayan hisse ilk gün 18,70 lira fiyattan tavan oldu

SPK'nın son onay verdiği halka arz olan Durukan Şekerleme payları bugünden itibaren Ana Pazar'da işlem görmeye başladı. DURKN koduyla işleme başlayan hisse ilk gün 18,70 lira fiyattan tavan oldu.

Bugün gerçekleştirilen gong töreninde konuşanDurukan Şekerleme Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Durukan, yepyeni bir döneme girerken hem çok heyecanlı hem de çok azimli ve kararlı olduklarını ifade etti.

Durukan, "Durukan Şekerleme'yi her geçen gün daha da ileri taşıyarak yeni başarılara imza atacağımıza, yeni ortaklarımızla büyüyeceğimize inancımız tam. Durukan ailesinin üçüncü kuşak temsilcilerinin yönetimde aktif olarak görev aldığı dönemin başına denk gelen halka arzımızın bize daha şeffaf ve kurumsal bir yapı oluşturma konusunda yepyeni bir rota oluşturacağına inanıyorum." şeklinde konuştu.

Şimşek'ten IBAN açıklaması BofA'nın bugün en çok alım yaptığı 5 hisse SPK, 7 şiketin sermaye artırımını onayladı Havacılık hisselerinde hedef fiyatını belirledi! Sektörüne göre ucuz kalmış şirketler Son 10 halka arzın en çok kazandıran hissesi