Fenerbahçe turu İstanbul'a bıraktı

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçında deplasmanda Fransız ekibi Lille'e 2-1 mağlup oldu.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçında deplasmanda Fransız ekibi Lille'e 2-1 mağlup oldu.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Fransız ekibi Lille, sahasında temsilcimiz Fenerbahçe'yi ağırladı. Mücadeleden Lille 2-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Ev sahibi  Lille'nin golleri 12'nci dakikada Tiago Santos ve 90+1'inci dakikada Edon Zhegrova'dan geldi. Fenerbahçe'nin tek golünü ise 80'inci dakikada İrfan Can Kahveci kaydetti. 

BofA'nın bugün en çok alım yaptığı 5 hisse BofA'nın bugün en çok alım-satım yaptığı hisseler Günün özeti: Öne çıkan finans ve borsa haberleri BİST’ten üç hisseye tedbir kararı BofA'nın bugün en çok alım-satım yaptığı hisseler Borsa günü negatif tamamladı