Gelişmekte olan piyasalara sermaye girişi sürüyor

Gelişmekte olan piyasa hisse senedi ve tahvil fonlarına sermaye girişi devam etti.

Bank of America'nın EPFR verilerinden derlediği rapora göre, 5 Haziran haftasında gelişmekte olan piyasa hisse senedi ve tahvil fonlarına sermaye girişi yaşandı.

5 Haziran'da gelişmekte olan piyasa hisse senedi fonlarına 3,8 milyar dolar ve gelişmekte olan pilasa tahvillerine 1,1 milyar dolar sermaye girişi oldu. 

Aynı haftada küresel tahvil fonlarına 17,8 mlyar dolar akarken, hisse senedi fonlarına ise 10,7 milyar dolar giriş yaşandı. Küresel tahvil fonlarına 24 haftadır sermaye girişi yaşanıyor.

31 Mayıs haftasında tahvil fonlarına 5,1 milyar dolar, hisse senedi fonlarına 1,8 milyar dolar sermaye girişi olmuştu. 5 Haziran hğeaftasında nakit fonlara 46,7 milyar dolar yönlendirildi. altın fonları 900 milyon dolar, kripto fonlar 1,5 milyar dolar yatırım çektiler. 

ASELS hissesinde hedef fiyatını yükseltti! BofA'nın bugün en çok alım yaptığı 5 hisse BofA'nın bugün en çok alım-satım yaptığı hisseler Yabancı oranı sürekli artan hisseler BofA'nın bugün en çok alım yaptığı 5 hisse Yabancı yatırımcının radarındaki hisseler