Gıpta ilk işlem gününe 'tavan'la başladı

Borsa İstanbul’da gong Gıpta Ofis Kırtasiye ve Promosyon Ürünleri İmalat Sanayi AŞ için çaldı. Hisse ilk işlem gününde 22,98 liradan tavan oldu.

Borsa İstanbul’da gong Gıpta Ofis Kırtasiye ve Promosyon Ürünleri İmalat Sanayi AŞ için çaldı. Hisse ilk işlem gününde 22,98 liradan tavan oldu.

Törende konuşma yapan Borsa İstanbul AŞ Genel Müdürü Korkmaz Ergun, şunları söyledi:

“Gıpta Ofis, kırtasiye ve kağıt sektöründe faaliyet gösteren köklü bir şirketimizdir. Yenilikçi üretim anlayışı ve sürekli genişlettiği satış kanallarıyla istikrarlı bir büyüme sergilemiştir.

Gıpta Ofis, bugün Borsamızda işlem görmeye başlayarak, markalaşma ve kurumsallaşma yolundaki bu önemli adımla ve halka arzdan elde ettiği gelirle gerçekleştireceği yatırımlarla rekabet gücünü daha da artıracaktır. Borsa İstanbul olarak, şirketlerimizin büyüme hedeflerine ulaşmalarına destek olmaktan dolayı çok mutluyuz. Bu vesileyle, kırtasiye ürünlerinden en çok istifade eden öğrencilerimize de yeni eğitim-öğretim yılında başarılar diliyorum.

Gıpta Ofis, toplam 836 milyon TL halka arz büyüklüğüne ve yaklaşık 3,4 milyon yatırımcıya ulaşan başarılı bir halka arz gerçekleştirmiştir. Halka arzın başarıyla sonuçlanması için emek harcayan herkese, tüm şirket çalışanlarına, aracı kuruma teşekkür ediyorum. Gıpta Ofis’e Borsamız ailesine hoş geldiniz diyor, sermaye piyasalarımıza hayırlı olmasını diliyorum.”

Kaynak: Foreks Haber Merkezi

BofA'nın bugün en çok alım yaptığı 5 hisse BİST’ten üç hisseye tedbir kararı Borsa düşüyor, hisse geri alımları artıyor BofA bugün 1.5 milyar liralık net alım yaptı! BofA'nın bugün en çok satış yaptığı 5 hisse Model portföyünde değişikliğe gitti