Günün önemli şirket ve sektör haberleri

Tacirler Yatırım, günlük bülteninde günün şirket ve sektör haberlerini detaylarıyla paylaştı.

Tacirler Yatırım, günlük bülteninde günün şirket ve sektör haberlerini detaylarıyla paylaştı.

Rapordaki detaylar şu şekilde:

  • AKENR: Akenerji, 2024 yılı ilk çeyrek finansal sonuçlarını 171mn TL net kar ile açıkladı. Açıklanan net karda, enflasyon düzeltmesinden kaynaklanan 2.028mn TL net parasal kazanç oldu. Açıklanan net kar rakamı, bir yıl önceki yılın aynı dönemine göre %87 azaldı.
  • AKSGY: Akiş GYO, 2024 yılı ilk çeyrek finansal sonuçlarını 509mn TL net kar ile açıkladı. Açıklanan net karda, enflasyon düzeltmesinden kaynaklanan 350mn TL net parasal kazanç oldu. Açıklanan net kar rakamı, bir yıl önceki yılın aynı dönemine göre %39 azaldı.
  • AKFGY: Akfen GYO, 2024 yılı ilk çeyrek finansal sonuçlarını 260mn TL net kar ile açıkladı. Açıklanan net karda, enflasyon düzeltmesinden kaynaklanan 179mn TL net parasal kazanç oldu. Açıklanan net kar rakamı, bir yıl önceki yılın aynı dönemine göre %22 arttı.
  • AKMGY: Akmerkez GYO, 2024 yılı ilk çeyrek finansal sonuçlarını 94mn TL net kar ile açıkladı. Açıklanan net karda, enflasyon düzeltmesinden kaynaklanan 56mn TL net parasal kayıp oldu. Açıklanan net kar rakamı, bir yıl önceki yılın aynı dönemine göre %25 arttı.
  • BOSSA: Bossa, 2024 yılı ilk çeyrek finansal sonuçlarını 273mn TL net kar ile açıkladı. Açıklanan net karda, enflasyon düzeltmesinden kaynaklanan 126mn TL net parasal kazanç oldu. Açıklanan net kar rakamı, bir yıl önceki yılın aynı dönemine göre %43 azaldı.
  • CWENE: Şirket, 3,7 milyon USD tutarında yeni GES kurulumu siparişi aldığını açıkladı.
  • EUPWR: Şirket, %200 oranında sermaye artırımı başvurusunda bulunduğunu açıkladı.
  • GESAN: Girişim Elektrik, 2024 yılı ilk çeyrek finansal sonuçlarını 34mn TL net kar ile açıkladı. Açıklanan net karda, enflasyon düzeltmesinden kaynaklanan 477mn TL net parasal kayıp oldu. Açıklanan net kar rakamı, bir yıl önceki yılın aynı dönemine göre %59 azaldı.
  • KBORU: Kuzey Boru, 2024 yılı ilk çeyrek finansal sonuçlarını 161mn TL net kar ile açıkladı. Açıklanan net karda, enflasyon düzeltmesinden kaynaklanan 40mn TL net parasal kayıp oldu. Açıklanan net kar rakamı, bir yıl önceki yılın aynı dönemine göre %104 arttı.
BofA bugün 1.7 milyar liralık net alım yaptı! SASA'dan sermaye artırım başvurusu BofA bugün 2.4 milyar liralık net alım yaptı! SPK’dan 3 şirketin sermaye artırımına onay Şişecam hisse yorumu: Yüksek getiri potansiyeli BofA'nın bugün en çok alım yaptığı 5 hisse