Günün önemli şirket ve sektör haberleri

Tacirler Yatırım, günlük bülteninde günün şirket ve sektör haberlerini detaylarıyla paylaştı.

Tacirler Yatırım, günlük bülteninde günün şirket ve sektör haberlerini detaylarıyla paylaştı.

Rapordaki detaylar şöyle:

MGROS: Migros, haziran ayında 20 adet Migros, 9 adet Migros Jet, 2 adet Macrocenter ve kozmetik mağazacılığı formatında 1 adet Mion olmak üzere toplam 32 yeni mağazayı hizmete açtı ve toplam 3.490 mağazaya ulaştı.

KTLEV: Katılımevim, gayrimenkul yatırımları kapsamında Bursa Nilüfer'deki CarrefourSA Bursa AVM'nin %70'ini 78,5 milyon USD bedelle satın almak üzere anlaşmaya vardı. AVM, 60.325 m² kiralanabilir alan, 131 mağaza, 13 büyük mağaza, bir market ve bir sinemaya sahip.

ELITE: Elite Naturel, Whole Foods Market’ten bebek maması ürünleri için toplam 1,18 milyon USD tutarında ilk siparişini aldı.

CCOLA: Coca Cola, %1000 oranında bedelsiz sermaye artırımı ile mevcut sermayesini 254 milyon TL’den 2,54 milyar TL’ye yükseltme kararı aldı.

TNZTP: Tinaztepe, 2023 yılı karından %51 oranında bedelsiz sermaye arttırımı ile mevcut sermayesini 128 milyon TL’den 193 milyon TL’ye yükseltme kararı aldı.

BofA'nın bugün en çok alım yaptığı 5 hisse BİST’ten üç hisseye tedbir kararı BofA bugün 1.5 milyar liralık net alım yaptı! ASELS hissesinde tam 9 kurum hedef fiyat açıkladı! Model portföyünde değişikliğe gitti Aracı kurumların alım-satım yaptığı hisseler