İlk çeyrek bilançosunda öne çıkan şirketler

2024 yılının 1. çeyrek bilanço dönemi geçtiğimiz Cuma günü sona erdi. Bu süreçle birlikte, bilançolara yönelik fiyatlama da tamamlanmış oldu. Sektörel açıdan bakıldığında, sigorta şirketleri oldukça güçlü bilançolar açıklarken, otomotiv ve içecek sektörlerinde karmaşık finansallar geldi.

2024 yılının ilk çeyrek bilanço dönemi sona erdi ve BİST 100 şirketlerinin performansları netleşti. Genel olarak 38 şirketin bilançoları beklentileri aşarak güçlü bir tablo çizdi. Sektörel bazda sigorta ve havacılık sektörleri öne çıkarken, otomotiv ve içecek sektörlerinde karmaşık sinyaller alındı. Bu çeyrekte açıklanan bilançolar, gelecek dönemler için önemli ipuçları sunuyor. İntegral Yatırım Menkul Değerler öne çıkan sektörleri ve dikkat çeken şirket performanslarını paylaştı.

BofA o hissede yüklü alım yaptı, aldıkça alıyor BofA o hissede yüklü alım yaptı, aldıkça alıyor SPK'dan bedelsiz onayı bekleyen şirketler İlk çeyrek bilançosunda öne çıkan şirketler BofA bugün açık ara o hisseyi topladı İş Yatırım 4 hissede hedef fiyatını açıkladı!