Nike Türkiye'de online satışları durdurdu

Nike, Türkiye'de online satışları askıya aldığını duyurdu. Yapılan açıklamada, gümrük mevzuatında yapılan son değişikliklerin kararda etkili olduğu açıklandı.

ABD merkezli spor giyim markası Nike, Türkiye'de online satışları askıya aldığını duyurdu.

Şirketten yapılan açıklamada, gümrük mevzuatında yapılan son değişiklikler nedeniyle online siparişlerin durdurulduğu belirtildi.

Firma, gümrük mevzuatında yapılan bu değişikliğin alışveriş deneyimine etkisinin incelediğini bildirdi.

Yaşanan süreçten dolayı müşterilerinden özür dileyen Nike, online siparişlerin sorunsuz bir şekilde teslim edilmesini garanti edemediklerini açıkladı.

Yabancı oranı sürekli artan hisseler 1 şirkete bedelsiz sermaye artırımı onayı verildi 1 şirkete bedelli sermaye artırımı onayı verildi Bir hisse, bir analiz: 'AL' tavsiyesi verdi FROTO’da yüzde 47 yükseliş potansiyeli tahmini BofA'nın bugün en çok alım yaptığı 5 hisse