Önümüzdeki hafta tedbiri kalkacak hisseler

Borsa İstanbul'da işlem gören hisseler olağan dışı fiyat hareketleri olduğunda VBTS kapsamında bazen tedbirlerle karşı karşıya gelebilir. Yeni haftada tedbirleri kalkacak olan hisse senetlerini sizler için derledik.

Borsa İstanbul'da işlem gören hisseler olağan dışı fiyat hareketleri olduğunda Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında bazen tedbirlerle karşı karşıya gelebilir. Yeni haftada tedbirleri kalkacak olan hisse senetlerini tarih olarak sizler için derledik.

Pazartesi itibariyle tedbir olmadan işlem görecek hisseler:

Akenerji Elektrik Üretim AŞ (AKENR), Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (KGYO), Hateks Hatay Tekstil İşletmeleri A.Ş. (HATEK), Türk Prysmian Kablo ve Sistemleri A.Ş. (PRKAB), Marka Yatırım Holding A.Ş. (MARKA) hisseleri.

Perşembe itibariyle tedbir olmadan işlem görecek hisseler:

İZ Yatırım Holding A.Ş (IZINV), Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (SNGYO) ve Denge Yatırım Holding A.Ş. (DENGE) hisseleri.

Şimşek'ten IBAN açıklaması BofA'nın bugün en çok alım yaptığı 5 hisse Havacılık hisselerinde hedef fiyatını belirledi! Sektörüne göre ucuz kalmış şirketler BofA'nın bugün en çok alım yaptığı 5 hisse Son 10 halka arzın en çok kazandıran hissesi