Reeder halka arz oldu, o video yine gündeme oturdu

SPK, geçtiğimiz hafta yerli telefon üreticisi Reeder Teknoloji'nin halka arzına onay verdi. Bu gelişme sonrası 2022'de çekilen Reeder marka bir cep telefonuyla ilgili video sosyal medyanın gündemine oturdu.

Borsa İstanbul'da halka arz fırtınası hız kesmeden sürerek katılımcıların da ilgili giderek artıyor. Geçtiğimiz günlerde E-bebek'in halka arzına 3,9 milyon kişi katılarak bir rekor kırılmıştı.

Özellikle SPK'nın almış aldığı bireysellere eşit dağıtım kararı, enflasyonist ortamın getirdiği farklı getiri isteği halka arzları tavan serileri yapmaya başlamasına neden oldu. Aynı zamanda yatırımcıların bazıları ailesinden arkadaşlardan bu arzlara katılarak daha fazla kar almanın peşinde düştü.

REEDER HALKA ARZINA ONAY SONRASI O VİDEO YİNE GÜNDEM OLDU!

Son olarak SPK geçtiğimiz hafta aralarında Reeder Teknoloji'nin de olduğu 3 şirketin halka arzına onay verdi. Bununla birlikte 2022'de çekilen Reeder marka bir cep telefonuyla ilgili video sosyal medyanın gündemine oturdu.

Söz konusu videoda cep telefonun arka kısmında 3 kamera olduğu görülürken içini açınca ise tek kamera olduğu görülüyor. Sosyal medyada kullanıcılar görüntüler sonrasında ise ikiye bölünmüş durumda.

Bir kısım kullanıcı bunun tüketiciyi aldatma olduğunu söylerken, diğer tarafta yerli üreticinin desteklenmesi gerektiğini savunanlar da var.

Görüntülere ilişkin ise Reeder tarafından şu ana kadar resmi bir açıklama yapılmadı.

İşte o video;

BofA'nın bugün en çok alım yaptığı 5 hisse BİST’ten üç hisseye tedbir kararı Borsa düşüyor, hisse geri alımları artıyor BofA bugün 1.5 milyar liralık net alım yaptı! BofA'nın bugün en çok satış yaptığı 5 hisse Model portföyünde değişikliğe gitti