Reeder ilk işlem gününde tavan oldu!

Borsa İstanbul’da gong bugün rekor sayıda yatırımcının halka arzına katıldığı Reeder Teknoloji için çaldı. 9,3 TL’den talep toplayan REEDR hissesi ilk işlem gününde 10,23 liradan tavan oldu.

Borsa İstanbul’da gong bugün rekor sayıda yatırımcının halka arzına katıldığı Reeder Teknoloji için çaldı. 9,3 TL’den talep toplayan REEDR hissesi ilk işlem gününde 10,23 liradan tavan seviyesinde işlem görüyor.

YÜZDE 85'İ BİREYSELDE

Yıldız Pazar’da REEDR kodu ile işlem görmeye başlayan Reeder Teknoloji’nin halka arz büyüklüğü yaklaşık 2 milyar TL, halka açıklık oranı ise yüzde 22,63 oldu.

Halka açılan payların yüzde 85’inin yerli bireysel yatırımcılara, yüzde 15’inin ise yerli kurumsal yatırımcılara tahsis edildiği halka arzda satışa sunulan pay adedinin yaklaşık 4 katı düzeyinde 848,2 milyon adet talep gelmişti.

BofA'nın bugün en çok alım yaptığı 5 hisse Borsa düşüyor, hisse geri alımları artıyor BİST’ten üç hisseye tedbir kararı BofA bugün 1.5 milyar liralık net alım yaptı! BofA'nın bugün en çok satış yaptığı 5 hisse Model portföyünde değişikliğe gitti