San Francisco Fed Başkanı Mary Daly: Enflasyon düşüyor, güven artıyor

San Francisco Fed Başkanı Mary Daly, enflasyonun ABD merkez bankasının politika yapıcıların faiz oranlarını düşürmek için belirlediği %2 hedefine doğru ilerlediğine dair "güvenin arttığını" söyledi.

San Francisco Fed Başkanı Mary Daly, enflasyonun yüzde 2'ye doğru gittiğine olan güveni artıracak şekilde düştüğünü söyledi.

Pazartesi günü düzenlenen bir etkinlikte konuşan Daly, "Enflasyon düşüyor ve bunu güven arttıracak şekilde yapıyor ve enflasyonu yüzde 2'ye düşürme konusunda sürdürülebilir bir tempoya yaklaşıyoruz" dedi.

San Francisco Fed başkanı, ekonomi yavaşlarken ve politika yapıcıların enflasyonun yanı sıra işgücü piyasası risklerine de dikkat etmeleri gerektiğini belirterek, "Gerçek bir karara varmadan önce almamız gereken çok daha fazla bilgi var" dedi.

Taban olan hisseye iki yasak birden geldi! 3 şirketten bedelsiz sermaye artırımı kararı THY'nin temettü tarihi ne zaman? BofA'nın bugün en çok alım yaptığı 5 hisse EREGL hissesinde yeni hedef fiyat açıklandı Avrupa borsaları günü düşüşle tamamladı