Seans öncesi bilinmesi gerekenler

Haftanın üçüncü işlem gününde yurt içi ve yurt dışında ekonomik aktiviteye ilişkin önemli gündem maddeleri bulunuyor.

Yurt içinde öne çıkan bir verinin olmadığı yeni günde, piyasalar ABD Merkez Bankası (Fed) faiz kararına odaklandı.

Haftanın beklenen kararı ABD Merkez Bankası (Fed) tarafından gelecek; Fed yılın ilk faiz kararını açıklayacak (22.00). Açıklamanın ardından her zaman olduğu gibi Başkan Jerome Powel basın toplantı düzenleyecek ve soruları yanıtlayacak (22.30).

Şirket Haberleri

Gedik Yatırım'ın Pay Geri Alım Programı sona erdi.

Hitit Bilgisayar, Türk Eximbank'tan 360 gün vadeli 180 milyon TL tutarında TL reeskont kredisi kullanmaya karar verdi.

İş Girişim, Tatilbudur sermayesinin %35,83'üne tekabül eden payları devraldı.

Mercan Kimya, Depo ve Hammadde Üretim Tesisinin hafriyat ve kaba inşaat sürecini tamamladı.

Özata Denizcilik, 2,6 milyon dolar tutarında üç adet Gemi Tamir Bakım ve Onarım Sözleşmesi imzaladı.

Starbucks, mali yılının ilk çeyreğinde satışlarının beklenenden daha iyi olduğunu bildirdi.

Şekerbank Yönetim Kurulu, yurt dışında 350 milyon dolara kadar borçlanma aracı ihracına ilişkin Genel Müdürlüğe yetki verdi.

Türkiye Sigorta AŞ, 2024 yılında bir önceki yıla göre toplam prim üretimini %70, net kârını %107 artırarak,%14 pazar payıyla sektördeki lider konumunu pekiştirdi.

TTRAK hissesinde hedef fiyatlar belirlendi! BofA'nın bugün en çok satış yaptığı 5 hisse BofA'nın bugün en çok alım yaptığı 5 hisse BofA'nın bugün en çok alım yaptığı 5 hisse BofA'nın bugün en çok alım-satım yaptığı hisseler BofA, bugün hangi hisselere yöneldi?