THY, yeni görevlendirmeleri duyurdu

Türk Hava Yolları (THYAO), KAP'a yaptığı bilgilendirme ile yönetim kurulu görevlendirmelerini açıkladı. Yönetim kurulu, görev süresi sonuna kadar görev yapmak üzere Prof. Dr. Ahmet Bolat'ın Yönetim Kurulu Başkanı ve Şekib Avdagiç'in Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak atanmasına karar verdi.

Türk Hava Yolları (THYAO), KAP' a yaptığı bilgilendirme ile yönetim kurulu görevlendirmelerini açıkladı.

Konuyla ilgili KAP açıklaması şöyle::

"Yönetim Kurulumuz yönetim kurulu görev süresi sonuna kadar görev yapmak üzere Prof. Dr. Ahmet Bolat'ın Yönetim Kurulu Başkanı ve Sn. Şekib Avdagiç'in Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak atanmasına karar vermiştir.
Aynı zamanda Ortaklığımız Yönetim Kurulunca;
Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat'ın İcra Komitesi Başkanı, Sn. Şekib Avdagiç'in İcra Komitesi Başkan Vekili olarak; Doç. Dr. Murat Şeker, Dr. Melih Şükrü Ecertaş ve Sn. Ramazan Sarı'nın ise İcra Komitesi Üyesi olarak atanmasına karar verilmiştir."

BofA'nın bugün en çok alım yaptığı 5 hisse Borsa düşüyor, hisse geri alımları artıyor BofA bugün 1.5 milyar liralık net alım yaptı! BİST’ten üç hisseye tedbir kararı BofA'nın bugün en çok satış yaptığı 5 hisse Model portföyünde değişikliğe gitti