Yiğit Akü'den yeni yatırım hamlesi

Yiğit Akü (YIGIT), Jiangxi Ganfeng Battery Technology ile lityum iyon pil hücresi, batarya modülleri, enerji depolama ve yönetim sistemleri üretimi ve lityum bataryaların geri dönüşümü alanında fabrika kurmak için anlaşmaya vardı.

Yiğit Akü (YIGIT), Jiangxi Ganfeng Battery Technology ile lityum iyon pil hücresi, batarya modülleri, enerji depolama ve yönetim sistemleri üretimi ve lityum bataryaların geri dönüşümü alanında fabrika kurmak için anlaşmaya vardığını KAP'a yaptığı bildirim ile açıkladı.

Konu ile ilgili şirketten yapılan KAP açıklaması şöyle:

"Şirketimiz ile Jiangxi Ganfeng Battery Technology Co. Ltd. arasında karşılıklı yarar ilkesi ve uzun vadeli gelişim stratejisi doğrultusunda lityum iyon pil hücresi, batarya modülleri, enerji depolama ve yönetim sistemleri üretimi ve lityum bataryaların geri dönüşümü alanında fabrika kurmak ve uluslararası pazarlarda stratejik iş birlikleri yapmak üzere bugün itibariyle görüşmelere başlanmıştır."

BofA'nın bugün en çok alım yaptığı 5 hisse Borsa düşüyor, hisse geri alımları artıyor BİST’ten üç hisseye tedbir kararı BofA bugün 1.5 milyar liralık net alım yaptı! BofA'nın bugün en çok satış yaptığı 5 hisse Model portföyünde değişikliğe gitti