BİEN, Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı

BİEN, Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı. BIENY koduyla işlem görmeye başlayan BİEN’in halka açıklık oranı yüzde 20,0, halka arz büyüklüğü ise 3,1 milyar TL oldu. Şirket hissesi açılışta beklenenin aksine tavan olmadı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

BİEN, Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı. BIENY koduyla işlem görmeye başlayan BİEN’in halka açıklık oranı yüzde 20,0, halka arz büyüklüğü ise 3,1 milyar TL oldu.

Şirket hissesi açılışta beklenenin aksine tavan olmadı.

11-12 Mayıs’ta talep toplaması gerçekleşen BİEN halka arzının tamamı sermaye artışı yöntemi ile gerçekleşti. BİEN’in halka açıklık oranı yüzde 20,0, halka arz büyüklüğü ise 3,1 milyar TL oldu.

Hisse şu dakikalarda yüzde 1 yükselişle 43,24 lira fiyattan alıcı buluyor.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Konular Halka arz
Kategoriler Borsa
Yorumlar