BİM Birleşik Mağazalar (BIMAS) hisse yorum ve hedef fiyat

Tera Yatırım, BİM Birleşik Mağazalar için hedef fiyatını 452,0 TL'den 854,30 TL'ye yükseltti, tavsiyesini 'Endeks Üstü Getiri' olarak korudu.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Tera Yatırım, BİM Birleşik Mağazalar için hedef fiyatını 452,0 TL'den 854,30 TL'ye yükseltti, tavsiyesini 'Endeks Üstü Getiri' olarak korudu.

Rapordaki detaylar şu şekilde:

Takip ettiğimiz şirketler listesinde “Endeks Üstü Getiri” önerisiyle devam ettiriyoruz… BIMAS için 12 aylık hedef fiyatımız hisse başına 854,3 TL olarak %43,3 yükseliş potansiyeli sunuyor. Güçlü büyüme beklentileri, kendini kanıtlamış iş modeli ve ekonomik çevrenin zorlaştığı dönemlerde tüketicilerin daha ucuz alternatiflere yönelme potansiyeli nedeniyle BIM için Endeks Üstü Getiri önerimiz var.

Enflasyonla düzeltilmiş mali verilerin oluşturduğu belirsizliklere rağmen, BIM, istikrar arayan yatırımcılar için cazip bir seçenek olarak kalmaya devam ediyor. Hisse fiyatlarında yaşanan son artışa rağmen, yabancı yatırımcıların Türk hisselerine dönüş yapmalarıyla BIM hisselerinin hala makul bir artış potansiyeli sunduğuna inanıyoruz.

 

BIMAS BIM BIRLESIK MAGAZALAR A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 473
Satış 473.25
Değişim 2.75%
Son Değer 473
En yüksek 474
En düşük 470.5
Haftalık Değişim 1.5021%
Aylık Değişim -3.89%
Yıllık Değişim 59.129%

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar