BofA: Nakitten hisseye geçiş başladı

BofA'nın bugün yayınladığı Fon Yöneticileri Anketi'ne göre, yatırımcılar Aralık ayında nakitten çıkarak daha fazla hisse senedi satın aldı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

BofA Fon Yöneticileri Anketi, yatırımcıların nakitten hisse senedine yöneldiklerini gösterdi

BofA'nın bugün yayınladığı Fon Yöneticileri Anketi'ne göre, yatırımcılar Aralık ayında daha fazla hisse senedi satın aldı ve Fed'in faiz oranlarını artırmayı bitirdiği ve küresel ekonominin derin bir durgunluktan kaçınacağı beklentileriyle nakit varlıklarını azalttı.

Yönetilen 611 milyar dolarlık varlığa sahip 219 katılımcıyla yapılan Ankete göre, yatırımcılar Ocak 2022'den bu yana nakde kıyasla en fazla hisse senedi ağırlığına sahipler.

PORTFÖYDE NAKİT AĞIRLIĞI AZALDI

Ankete göre, yatırımcılar hala nakit ağırlıklı, ancak nakitin potföyler içindeki ağırdlığı Nisan 2021'den bu yana en düşük seviyede. Hisse senetlerinin ağırlığı ise Şubat 2022'den bu yana görülen en yüksek oranda.

Kaynak: Foreks

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar