Borsa günü rekorla tamamladı

BIST100 Endeksi günü %0,15 artışla 11172,75 puandan tamamladı. Toplam işlem hacmi 153 milyar 416 milyon TL oldu

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

BIST100 Endeksi günü %0,15 artışla 11172,75 puandan tamamladı. Toplam işlem hacmi 153 milyar 416 milyon TL oldu. Böylecek endeks yeni kapanış rekorunu da tazelemiş oldu.

Günün öne çıkan haberleri ise şu şekilde:

Hazine, iki ihaleyle 43,7 milyar TL borçlandı

Hazine tarafından düzenlenen iki tahvil ihalesinde toplam satış 20 milyar 977,6 milyon TL olarak gerçekleşti. İhaleler öncesi yapılan 22,75 milyar TL ROT satışla birlikte toplam satış 43 milyar 727,6 milyon TL'ye ulaştı.

Rönesans Holding, Rabobank'ı bünyesine katıyor

Rönesans Holding, Rabobank AŞ hisselerinin tamamının Rabobank International Holding B.V.'den satın alınmasına ilişkin hisse devir anlaşması imzaladı.

George Soros, Harris'e desteğini açıkladı

ABD Başkanı Joe Biden'ın başkanlık yarışından çekilme kararından birkaç saat sonra, Hillary Clinton'dan Gavin Newsom'a ve 93 yaşındaki milyarder yatırımcı George Soros'a kadar Demokrat isimlerin birçoğu, Başkan Yardımcısı Kamala Harris'i desteklediğini açıkladı.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar