Cates Elektrik 3 yıllık anlaşmayı imzaladı

Cates Elektrik (CATES) ile Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü arasında kömür tedarikine ilişkin 3 yıllık bir anlaşma imzalandı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Cates Elektrik (CATES) ile Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü arasında kömür tedariğine ilişkin 3 yıllık bir anlaşma imzalandı.

Şirketten KAP'a yapılan açıklama şu şekilde:

"Şirketimiz 2023 yılında 2.033 GWh brüt üretim gerçekleştirerek son 16 yılının en yüksek elektrik üretim rekorunu kırmıştır.
 
Şirketimiz ile Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü (TTK) arasında 1 Ocak 2024-31 Aralık 2026 dönemini kapsayacak şekilde yıllık minimum 500 bin ton kömür tedarik sözleşmesi imzalanmıştır.
 
Kamuoyunun bilgisine sunarız"

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorumlar