CW Enerji'den 15.3 milyon dolarlık satış

CW Enerji, bugün yaptığı KAP açıklamasında Gökhan Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş ile 15.3 milyon dolarlık bir iş sözleşmesi imzaladığını duyurdu.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

CW Enerji, bugün yaptığı KAP açıklamasında Gökhan Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş ile 15.3 milyon dolarlık bir iş sözleşmesi imzaladığını duyurdu.

Konuyla ilgili CW Enerji'den KAP'a yapılan açıklama şu şekilde:

"Şirketimiz ile müşterimiz Gökhan Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. arasında, güneş enerjisi  santrali kurulumu gerçekleştirilmek amacıyla 15.600 kWe gücünde KDV hariç toplam 15.310.000,00 USD (OnbeşmilyonüçyüzonbinAmerikandoları) (Bildirim tarihi itibariyle bu tutar, TCMB  Döviz alış TL/USD kuru ile KDV hariç toplam 441.716.465,00 TL'dir.) tutarında olmak üzere sözleşme imzalanmıştır. Söz konusu projenin, 2024 yılının sonuna kadar tamamlanması planlanmaktadır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar