Durukan Şekerleme ilk işlem gününe 'tavan'la başladı

Durukan Şekerleme payları bugünden itibaren Ana Pazar'da işlem görmeye başladı. DURKN koduyla işleme başlayan hisse ilk gün 18,70 lira fiyattan tavan oldu

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

SPK'nın son onay verdiği halka arz olan Durukan Şekerleme payları bugünden itibaren Ana Pazar'da işlem görmeye başladı. DURKN koduyla işleme başlayan hisse ilk gün 18,70 lira fiyattan tavan oldu.

Bugün gerçekleştirilen gong töreninde konuşanDurukan Şekerleme Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Durukan, yepyeni bir döneme girerken hem çok heyecanlı hem de çok azimli ve kararlı olduklarını ifade etti.

Durukan, "Durukan Şekerleme'yi her geçen gün daha da ileri taşıyarak yeni başarılara imza atacağımıza, yeni ortaklarımızla büyüyeceğimize inancımız tam. Durukan ailesinin üçüncü kuşak temsilcilerinin yönetimde aktif olarak görev aldığı dönemin başına denk gelen halka arzımızın bize daha şeffaf ve kurumsal bir yapı oluşturma konusunda yepyeni bir rota oluşturacağına inanıyorum." şeklinde konuştu.

 

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Halka Arzlar
Yorumlar