Enerya'dan hissedeki sert düşüşe ilişkin açıklama

Enerya Enerji, hissede yaşanan sert kayıplar sonrası sosyal medyada dolaşan haberlere ilişkin yaptığı açıklamayı KAP'ta yayımladı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Şirketimiz Enerya Enerji Anonim Şirketi hakkında bazı internet siteleri, sosyal medya, iletişim uygulamaları, dijital mecra vb. platformlarda birtakım haberlerin çıkması üzerine yatırımcılarımızdan telefon ve e-posta yoluyla gelen bilgi taleplerine istinaden II-15.1 sayılı Özel Durumlar Tebliği'nin 9. maddesi gereğince aşağıda yer alan açıklamanın yapılması zorunluluğu hasıl olmuştur:

"Şirketimiz paylarına yatırım yapan gerçek ve/veya tüzel kişilerin alım-satım kararları kapsamında payların fiyatının arz ve talep dengesine bağlı olarak gerilemesi ya da artması söz konusu olabilir. Belirtmek gerekir ki, son günlerde sosyal medyada ve bazı internet sitelerinde yer alan haber içeriklerine ilişkin olarak, Şirketimiz faaliyetlerine ve/veya finansal performansına yönelik olmayan haber içerikleriyle Şirketimizin herhangi bir ilgisi bulunmamaktadır.

Öte yandan, Şirketimiz payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak, Şirketimizin kamuya açıklanmamış herhangi bir özel durumu bulunmamaktadır."

Kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.

Saygılarımızla,"

ENERY ENERYA ENERJI A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 215.4
Satış 215.9
Değişim -0.9%
Son Değer 215.9
En yüksek 220
En düşük 209.5
Haftalık Değişim 9.3164%
Aylık Değişim 6.7226%
Yıllık Değişim 92.7709%

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorumlar