Fenerbahçe Spor Kulübü, Ferdi Kadıoğlu transferini duyurdu!

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu için Premier Lig ekibi The Brighton and Hove Albion FC ile anlaşma sağlandığını duyurdu.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Fenerbahçe Spor Kulübü, profesyonel futbolcusu Ferdi Erenay Kadıoğlu'nun İngiltere Premier Lig ekiplerinden The Brighton and Hove Albion FC'ye transferi konusunda anlaşmaya vardığını duyurdu. Kulüp tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, futbolcunun sarı-lacivertli kulüple olan sözleşmesinin 30.000.000 Avro bedelle feshedildiği bildirildi.

FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedellerinin The Brighton and Hove Albion FC tarafından karşılanacağı belirtildi. Bunun yanı sıra, Ferdi Kadıoğlu'nun performansına bağlı olarak, Brighton tarafından Fenerbahçe'ye azami 5.000.000 Avro bonus bedeli ödenmesi de karara bağlandı.

Transfer anlaşması çerçevesinde, Ferdi Kadıoğlu'nun ilerleyen dönemde başka bir kulübe transfer edilmesi durumunda, Brighton'ın elde edeceği transfer bedelinin %10'u Fenerbahçe'ye sonraki satıştan pay olarak ödenecek.

Bu önemli transfer, Fenerbahçe'nin mali yapısını güçlendirmesi ve borsadaki hisse senetleri üzerinde olumlu bir etki yaratması beklenen bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

Kaynak: KAP

FENER FENERBAHCE FUTBOL A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 94.95
Satış 95
Değişim -8.25%
Son Değer 94.95
En yüksek 98.8
En düşük 94.95
Haftalık Değişim -7.9941%
Aylık Değişim -15.8244%
Yıllık Değişim 3.8272%
Konular Fenerbahçe
Yorumlar