Forte Bilgi İletişim'den 30 milyon liralık anlaşma

Forte Bilgi İletişim (FORTE) ile Türkiye ve Radyo Televizyon Kurumu Genel Müdürlüğü arasında yaklaşık 30 milyon liralık satış sözleşmesi imzalandı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Forte Bilgi İletişim (FORTE) ile Türkiye ve Radyo Televizyon Kurumu Genel Müdürlüğü arasında yaklaşık 30 milyon liralık satış sözleşmesi imzalandı.

Şirketten KAP'a yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Şirketimizin, Türkiye ve Radyo Televizyon Kurumu Genel Müdürlüğü'nün "Yeni Nesil Güvenlik Duvarları Sistemi Alımı" işinin ihalesinde en iyi fiyatı vererek birinci olduğu bildirilmiş olup; sözleşmeye davet yazısı şirketimize ulaşmıştır. İlgili sözleşme tarafımızca imzalanarak kuruma iletilmiştir. İhale bedeli, KDV hariç 989.000 USD'dir (Dokuzyüzseksendokuzbin amerikandoları) Kamuoyuna ve pay sahiplerimize duyurulur."

FORTE FORTE BILGI ILETISIM TEKNOLOJILERI VE SAVUNMA SANAYI A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 49.16
Satış 49.18
Değişim -2.37%
Son Değer 49.18
En yüksek 54.1
En düşük 49.1
Haftalık Değişim 2.0755%
Aylık Değişim -3.5686%
Yıllık Değişim -25.5412%

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorumlar