Gübretaş 9 gün sonra tabandan başını kaldırdı!

Gübre Fabrikaları Gübretaş hissesinde 9 işlem günü sert bir düşüşle yüzde 60'ı aşan değer kaybı görüldükten sonra bugün yüzde 5'i geçen primlenme oldu. Yatırımcılar ise GUBRF hissesinin baş aşağı çakılmasına hala tepkili

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Gübretaş’ın yüzde 300 bedelsiz sermaye artırım başvurusunun Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından reddedilmesi sonrasında, şirket hissesinde tabiri yerindeyse yer yerinden oynadı.

GUBRF hisseleri 9 günde yüzde 60'ın üzerinde değer kaybederek 358,25 liradan 139,90 liraya kadar geriledi.

ERDOĞAN'A 'MÜDAHALE ET' ÇAĞRISI

18 Aralık tarihinde taban olan hisse o tarihten düne kadar (28 Aralık seans kapanışı) soluksuz bir düşüş serisi yaşadı. GUBRF'deki bu sert düşüş yatırımcılar nezdinde de tepkiyle karşılandı. Hatta adı sıklıkla Gübretaş ile anılan yatırımcı Oğuzhan Şahinkaya, hisse fiyatları çakılan Gübretaş'ın yatırımcılarının 'bir ihtilafın kurbanı’ olduğunu öne sürdü, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın duruma ‘müdahale etmesi’ gerektiğini söyledi.

HİSSE ARTIYA GEÇTİ

Gübre Fabrikaları Gübretaş hissesinde 9 işlem günü sert bir düşüşle yüzde 60'ı aşan değer kaybı görüldükten sonra bugün yüzde 5'i geçen primlenme oldu. Yatırımcılar ise GUBRF hissesinin baş aşağı çakılmasına hala tepkili.

 

GUBRF GUBRE FABRIKALARI T.A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 203.2
Satış 203.3
Değişim 6.3%
Son Değer 203.3
En yüksek 205.5
En düşük 193.6
Haftalık Değişim 11.3972%
Aylık Değişim 19.7996%
Yıllık Değişim 32.1846%

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar