Günün önemli şirket ve sektör haberleri

Tacirler Yatırım, günlük bülteninde günün şirket ve sektör haberlerini detaylarıyla paylaştı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Tacirler Yatırım, günlük bülteninde günün şirket ve sektör haberlerini detaylarıyla paylaştı.

Rapordaki detaylar şöyle:

EKGYO: Emlak Konut, 2Ç24 finansal sonuçlarını 958 milyon TL kar ile açıkladı. Şirket, bir önceki yılın aynı döneminde 418 milyon TL kar açıklamıştı. Aynı dönemde şirketin satışları, yıllık bazda %69 azalarak 5.1 milyar TL oldu.

GRTRK: Grainturk Tarım, 2Ç24 finansal sonuçlarını 214 milyon TL kar ile açıkladı. Şirket, bir önceki yılın aynı döneminde 156 milyon TL kar açıklamıştı. Açıklanan net kar, yıllık bazda %37 arttı. Aynı dönemde şirketin satışları, yıllık bazda %29 artarak 759 milyon TL oldu.

TATEN: Tatlıpınar Enerji, 2Ç24 finansal sonuçlarını 315 milyon TL kar ile açıkladı. Şirket, bir önceki yılın aynı döneminde 7 milyon TL zarar açıklamıştı. Tek seferlik gelirler net karı destekledi. Aynı dönemde şirketin satışları, yıllık bazda %154 arttı.

RYGYO: Reysaş Gayrimenkul, Manisa Organize Sanayi Bölgesi içerisinde yer alan fabrika binasının, KDV hariç 341 milyon TL peşin bedelle satın alındığını açıkladı.

CVKMD: CVK Maden, %1900 oranında bedelsiz sermaye artırımı kararı aldığını açıkladı.

BRSAN: Borusan Boru, Bağlı ortaklığı Borusan Berg Pipe ile Blackcomb Supply arasında Kuzey Amerika'daki Mainline Projesi için yaklaşık 363 milyon dolar tutarında sözleşme imzalandığını açıkladı.

VRGYO: Vera Konsept, İstanbul'un Kartal ilçesinde bulunan taşınmazın 1.6 milyar TL bedelle satın alınmasına ilişkin sözleşmenin Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ile imzalandığını açıkladı.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa KAP Haberleri
Yorumlar