Günün önemli şirket ve sektör haberleri

Tacirler Yatırım, günlük bülteninde günün şirket ve sektör haberlerini detaylarıyla paylaştı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Tacirler Yatırım, günlük bülteninde günün şirket ve sektör haberlerini detaylarıyla paylaştı.

Rapordaki detaylar şöyle:

AGHOL: Anadolu Grubu Holding, 3Ç24 finansal sonuçlarını 7 Kasım tarihinde açıklayacağını duyurdu.

GSDHO: GSD Holding'in %100 bağlı ortaklığı olan GSD Shipping B.V., 2024 yılı ilk 9 aylık karından 7,38 milyon USD tutarında kar payı dağıtımına karar verdi.

OZYSR: Özyaşar Tel, %100 bağlı ortaklıkları olan Çokyaşar Halat Makina Tel Galvanizleme ile İntermiks Metal Pazarlama şirketlerinin kolaylaştırılmış şekilde birleştiğini duyurdu.

SUNTK: Sun Tekstil, iç üretim biriminin Torbalı’daki üretim tesisine taşınma sürecinin tamamlandığını ve yeni üretim tesisinin faaliyetlere başladığını açıkladı.

TCELL: Turkcell'in %100 bağlı ortaklığı olan TÖHAŞ, Sofra Kurumsal ve Ödüllendirme Hizmetleri A.Ş.'nin %33,3 oranındaki paylarını 5,2 milyon TL bedelle satın alarak Sofra'nın tamamına sahip oldu.

THYAO: Türk Hava Yolları, 3Ç24 finansal sonuçlarını 4 Kasım tarihinde açıklayacağını duyurdu.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa KAP Haberleri
Yorumlar