İki şirket daha halka arz için SPK'ya başvurdu

Yes Oto Kiralama ve Turizm Yatırımları AŞ (Enterprise) ve Oba Makarnacılık Sanayi ve Ticaret AŞ (OBAMI) halka arz edilmek için Sermaye Piyasası Kurulu’na (SPK) başvuruda bulundu.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Borsa İstanbul'un kaynak arayışı ve büyüme hedefi olan şirketlere sağladığı likidite kolaylığı şirketlerin de halka arz planları yapmasının yolunu açıyor.

Son olarak Yes Oto Kiralama ve Turizm Yatırımları AŞ (Enterprise) ve Oba Makarnacılık Sanayi ve Ticaret AŞ (OBAMI) halka arz edilmek için Sermaye Piyasası Kurulu’na (SPK) başvuruda bulundu.

halkaarz.net’in aktardığına göre Enterprise ve OBAMI halka arz edilmek için SPK’ya başvurdu.

Enterprise, toplamda 35 milyon lira nominal değerli paylarını ‘bireysele eşit dağıtım’ yöntemiyle halka arz edecek. OBAMI de 101 milyon 792 bin 375 lira nominal değerli paylarını aynı yöntemle halka arz etmeyi planlıyor.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Halka Arzlar
Yorumlar