İş Yatırım, model portföyünden Migros'u çıkardı

İş Yatırım, bugün yayınladığı bilgi notunda model portföyünde değişikliğe gittiğini duyurdu. Aracı kurum Migros yerine TSKB'yi 'En Çok Önerilenler Listesi'ne ekledi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

İş Yatırım, bugün yayınladığı bilgi notunda model portföyünde değişikliğe gittiğini duyurdu. Aracı kurum Migros yerine TSKB'yi 'En Çok Önerilenler Listesi'ne ekledi.

Model portföylerinde bankacılık sektörü ağırlığını artırmak amacıyla Migros'u portföyden çıkardıklarını belirten İş Yatırım, bu şirketin yerine  TSKB'yi aldıklarını aktardı. İş Yatırım, bankacılık sektörünün faiz indirim döngüsünden en çok faydalanacak sektörler arasında olduğuna dikkat çekti.

İş Yatırım, Migrosla ilgili ise 'Benzerlerinin ortalamasına göre daha cazip işlem gören Migros için olumlu görüşümüzü korumaktayız' ifadelerini kullandı.

Aracı kurumun kendi web sitesinden açıkladığı model portföy değişliğiyle ilgili açıklama şu şekilde:

Model portföyümüzde bankacılık sektörü ağırlığını artırmak amacıyla Migros u TSKB ile değiştiriyoruz. Bankacılık sektörü faiz indirim döngüsünden en çok faydalanacak sektörler arasında. Benzerlerinin ortalamasına göre daha cazip işlem gören Migros için olumlu görüşümüzü korumaktayız

Kaynak: İş Yatırım / https://arastirma.isyatirim.com.tr/2024/09/27/en-cok-onerilenler-listesinde-degisiklikler-29/

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar