Katılımevim'in halka arz sonuçları belli oldu

Geçtiğimiz hafta SPK tarafından halka arzı onaylanan ve bu hafta 6-7 Haziran arasında talep toplaması tamamlanan Katılımevim'in halka arz sonuçları açıklandı. Son dönemlerdeki halka arzlara gösterilen yoğun ilgi baz alındığında Katılımevim için düşük bir ilgi gösterildi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Geçtiğimiz hafta SPK tarafından halka arzı onaylanan ve bu hafta 6-7 Haziran arasında talep toplaması tamamlanan Katılımevim'in halka arz sonuçları açıklandı.

Buna göre Katılımevim halka arzına toplam 474 bin 210 kişi katıldı.  Halka arz büyüklüğü ise 805.800.000 TL olarak gerçekleşti.

Konuyla ilgili İnfo Yatırım'dan yapılan KAP açıklaması şöyle:

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Ekonomi
Yorumlar