Koza Polyester'in halka arzında yatırımcı rekoru kırıldı

Geçtiğimiz hafta talep toplaması gerçekleştirilen Koza Polyester halka arzına rekor sayıda yatırımcı başvurdu. Garanti Yatırım’dan yapılan açıklamada halka arza 1 milyon 850 bin 176 yatırımcı katılırken 1 milyon 729 bin 153 yatırımcıya pay dağıtıldı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Koza Polyester halka arzında 44,39 milyon adet hissenin adet başına 24,50 TL fiyattan satıldığı belirtildi.

Koza Polyester'in halka arz sonuçları açıklandı.

Garanti Yatırım’dan yapılan açıklamada Koza Polyester halka arzında 44,39 milyon adet hissenin adet başına 24,50 TL fiyattan satıldığı belirtildi.

Arz büyüklüğü 1 milyar 87 milyon 555 bin lira olurken, halka arza konu olan hisselerin yüzde 75’i yurtiçi bireysel, yüzde 25’i yurtiçi kurumsal yatırımcılara satıldı.

Koza Polyester Sanayi ve Ticaret AŞ paylarının 5-6-7 Nisan 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen halka arza 1 milyon 850 bin 176 yatırımcı katılırken 1 milyon 729 bin 153 yatırımcıya pay dağıtıldı.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Konular Halka arz
Kategoriler Borsa Halka Arzlar
Yorumlar