Kuzey Boru'dan 24.5 milyon liralık anlaşma

-KBORU Kuzey Boru, 24,54 milyon TL tutarında yeni sözleşme imzaladı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

(KBORU) Kuzey Boru, 24,54 milyon TL tutarında yeni sözleşme imzaladı.

Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre, Şirket, devam eden işlerden olan Aksaray Organize Sanayi Bölgesindeki PPRC Boru ve Ek Parça Üretim Tesisi inşaatı ile ilgili olarak bugün yeni bir sözleşme imzaladı.

Yüklenici Firma ile Kuzey Boru arasıda çatı ve cephe panellerin temini ve işçiliği, çelik konstrüksiyon yapımı (malzeme, işçilik, nakliye, montaj dahil), fabrika içi beton kanal ve saha betonu yapım işleri ile ilgili 24.542.230 TL (KDV dahil) tutarında sözleşme imzalandı.

Açıklamaya göre, işlerin teslim süreleri sözleşme tarihinden itibaren 120 gün olarak belirlendi.

KBORU KUZEY BORU A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 82.45
Satış 82.5
Değişim -0.7%
Son Değer 82.5
En yüksek 82.95
En düşük 81.35
Haftalık Değişim -0.6024%
Aylık Değişim 0.243%
Yıllık Değişim 97.2193%

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorumlar