Oncosem halka arzında talep toplama tarihi belli oldu

Oncosem halka arzı için talep toplama tarihleri açıklandı. Peki Oncosem talep toplama ne zaman? İşte Oncsm kodu ile borsada işlem görecek hissenin detayları.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Borsada son dönemlerdeki halka arz dalgası giderek artmaya devam ediyor. Geçen hafta halka arz edilen 2 şirketin ardından dün , 3 şirketin daha halka arzına onay çıktı. Edinilen son dakika bilgilerine göre Oncosem'in de talep toplama tarihleri belli oldu.

Şirketten gelen son dakika bilgilerine göre bireysele eşit şekilde yapılacak hisse satışında toplamda 104 milyon 125 bin liralık halka arz gerçekleşeceğine yer verildi. 17.5 TL'lik fiyattan satılacak hissede toplamda 5 milyon 950 bin adet lot satışı olacak.

TALEP TOPLAMA TARİHLERİ BELLİ OLDU

ONCSM kodu ile borsada işlem görecek Oncosem hissesi için talep toplama 28 ile 29 Aralık tarihlerinde olacak.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar