Özgür Demirtaş'tan dikkat çeken BIST tahmini

Sabancı Üniversitesi Finans Kürsüsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Borsa İstanbul'a ilişkin dikkat çeken bir tahminde bulundu. Demirtaş, sosyal medya paylaşımında "Ama şartlarım çok önemli" diyerek önerilerini yazdı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Sosyal medya hesabından BİST'in geleceğine ilişkin tahminlerini paylaşan Prof. Dr. Özgür Demirtaş, şu ifadeleri kullandı:

"Ben de Türkiye'de eğer Merkez Bankası yaptığı doğrulara devam ederse, üstüne yapısal reformlar gelirse aynı şekilde Türk borsasının pozitif ayrışacağını düşünüyorum. Ama şu ana kadar ki BIST 100 performansı berbat. İnsanları çok oyaladı. Dolar bazında korkunç kötü.

"Ancak dediğim doğrulara devam edilirse o zaman ümitliyim, gelecek geçmişten daha iyi olur" diyen Demirtaş, "Ama şartlarım çok önemli... Bu perşembe Merkez Bankası'nın doğrulara devam edeceğini umuyor ve düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar