QNB Finans Finansal Kiralama bedelli sermaye artırımı için SPK'ya başvurdu

Konuyla ilgili yapılan KAP açıklamasına göre QNB Finans Finansal Kiralama (QNBFL) Yönetim Kurulu'nun 23 Temmuz'da almış olduğu yüzde 100 oranındaki bedelli sermaye artırımına ilişkin kararla ilgili SPK başvurusu bugün yapıldı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

QNB Finans Finansal Kiralama yönetim kurulunun 23 Temmuz'da almış olduğu bedelsiz sermaye artırımına ilişkin kararla ilgili SPK başvurusu bugün yapıldı.

Şirketten KAP'a yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Şirketimizin 5.000.000.000 TL olan kayıtlı sermaye tavanını içerisinde 1.000.000.000 TL olan mevcut sermayesinin, tamamı nakden (bedelli) karşılanmak üzere 2.000.000.000 TL'ye çıkarılması kapsamında Sermaye Piyasası Kurulu onayına sunulan taslak izahname ekte yer almaktadır. İzahname Sermaye Piyasası Kurulu onayına sunulmuş olup, Sermaye Piyasası Kurulu'nca henüz onaylanmamıştır."

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar