SPK’dan suç duyurusu ve para cezaları
Sermaye Piyasası Kurulu’nun (SPK) 18 Nisan 2025 tarihinde yayımladığı 2025/234numaralı bültende bir aracı kurum ve bir kişiye para cezası, 4 suç duyurusu kararı alındı.
Abone olSermaye Piyasası Kurulu’nun (SPK) bu akşam yayımladığı bültende; Akın Tekstil AŞ hakkında yapılan inceleme sonucunda, aşağıdaki tabloda yer alan idari para cezasının uygulanmasına karar verildi. ALB Yatırım Menkul Değerler AŞ hakkında yapılan inceleme sonucunda, aşağıdaki tabloda yer alan idari para cezasının uygulanmasına karar verildi. 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu (SPKn) ve ilgili mevzuat kapsamında yapılan incelemeler sonucunda, aşağıdaki tabloda belirtilen suç duyurularının yapılmasına karar verildi.
Kaynak: SPK
Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.