Turkcell'in iştirakinden sermaye artırımı

Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. (TCELL) bağlı ortaklığı Turktell Bilişim Servisleri'nin sermaye artışı hakkında açıklama yaptı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. (TCELL) bağlı ortaklığı Turktell Bilişim Servisleri'nin sermaye artışı hakkında açıklama yaptı.

Konu ile ilgili KAP açıklama şöyle:

"Şirketimiz %100 bağlı ortaklığı Turktell Bilişim Servisleri A.Ş.'nin ("Turktell") sermayesi 10.000.000.000 TL artırılarak 17.974.076.134 TL'ye çıkarılmıştır. Bu çerçevede şirketimizce yeni pay alma haklarımızın tamamı kullanılarak sermaye artırımına katılınmak suretiyle şirket esas sözleşme hükümlerine uygun olarak sermayenin 1/4'ü tescilden önce peşin ödenmiş olup, kalan tutar 24 ay içinde ödenecektir."

 

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorumlar