Yılbaşından bu yana en çok kaybettiren BIST100 hisseleri

Yılın başından itibaren Borsa İstanbul’daki bazı hisseler yatırımcılarını hayal kırıklığına uğrattı. BIST100 endeksinde yer alan birçok şirket, özellikle ekonomik belirsizlikler, global piyasalardaki dalgalanmalar ve sektörel zorluklar nedeniyle değer kayıpları yaşadı. İşte en çok kaybettiren hisse senetleri...

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Yılın başından itibaren Borsa İstanbul’daki bazı hisseler yatırımcılarını hayal kırıklığına uğrattı. BIST100 endeksinde yer alan birçok şirket, özellikle ekonomik belirsizlikler, global piyasalardaki dalgalanmalar ve sektörel zorluklar nedeniyle değer kayıpları yaşadı.

İşte yılbaşından bu yana en çok kaybettiren BIST100 hisseleri:

HİSSE 21 EKİM KAPANIŞ FİYATI YILBAŞINDAN İTİBAREN (%)
Peker Gayrimenkul (PEKGY) 4,05 TL -87.6
Hektaş (HEKTS) 3,60 TL -50.1
Europower Enerji (EUPWR) 25,84 TL -84
Kaleseramik (KLSER) 32,82 TL -48.8
Beşiktaş Futbol (BJKAS) 4,83 TL -48.7
Kontrolmatik (KONTR) 40,60 TL -39.5
Smart Güneş Enerjisi (SMRTG) 34 TL -38.5

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar