Zorlu Holding, Zorlu Enerji'de hisse satışına devam etti

Zorlu Holding, Zorlu Enerji'de 40 milyon TL'lik nominal tutarlı pay satışı gerçekleştirdiğini duyurdu.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Zorlu Holding, Zorlu Enerji hisselerinde kurumsal yatırımcılara satış gerçekleştirdi.

Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamaya göre, 20 Kasım tarihinde, Zorlu Enerji Elektrik Üretim AŞ payları ile ilgili olarak Borsa İstanbul’da kurumsal yatırımcılara özel emir yöntemiyle 4,84 TL fiyatından 40 milyon TL nominal tutarlı satış işlemi yapıldı.

Toplam satış tutarı 193,6 milyon TL olarak kaydedildi. Açıklamaya göre bu işlemle birlikte Zorlu Enerji'de holdingin payı yüzde 33,73’e geriledi.

Zorlu Enerji hisseleri 20 Kasım tarihinde 5,08 TL'den kapanış gerçekleştirmişti. Kapanış seviyesi dikkate alındığında satışın yüzde 5 iskontoyla yapıldığı görüldü.

ZOREN ZORLU ENERJI ELEKTRIK URETIM A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 4.39
Satış 4.4
Değişim -0.02%
Son Değer 4.4
En yüksek 4.43
En düşük 4.36
Haftalık Değişim 1.6166%
Aylık Değişim -3.2967%
Yıllık Değişim 4.0189%

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar